Parke Fiyatları

Parke seçimi yaparken renk ve dokudan önce m2 fiyatını öğrenmek isteriz. Ardından bütçemiz dahilinde en beğendiğimiz renk ve tonlara yöneliriz. Bu esnada masif, lamine, laminant, plank, mantar, şilte ve strip gibi kelimeleri ilk defa duyanlar pek çoktur. Oysa parke türlerini tanımadan ve sahip oldukları özellikleri tam olarak bilmeden, satıcının yönlendirmesiyle karar vermek seçim esnasında hatalar yapmamıza neden olabilir.

Daha Fazla Oku

Yapılarda Isı Yalıtım Teknolojileri

En pratik ısı yalıtım teknolojisi kuşkusuz mantolama olarak tanıdığımız uygulamadır. Yapının dış cephesinin bütünüyle yalıtım malzemeleri ile kaplanması uygulaması olan mantolama, birkaç farklı materyalle yapılabiliyor. Bunların en yaygın olanları EPS mantolama ve taşyünü uygulaması.

Daha Fazla Oku

Cephe Kaplama ve Yalıtım Çözümleri

Cephe kaplama basit sıvadan, granit kaplamaya; alüminyum giydirme cepheden, silikonlu cam kaplamaya kadar pek çok farklı malzeme türü ile gerçekleştirilebilecek olan bir işlemdir. Yapılarda son kat uygulama olarak tabir edilen işlem grubuna girer. Dış cephe yalıtımı ise günümüzde artık kanuni bir zorunluluktur.

Daha Fazla Oku
Lütfen bekle ...

Medya

Gruplar

Mimarlar grubunun logosu
Mimarlar
Herkese Açık Grup
3D Uzmanları grubunun logosu
3D Uzmanları
Herkese Açık Grup
İç Mimarlar grubunun logosu
İç Mimarlar
Herkese Açık Grup

Yakın zamanda Gönderilenler

X
X