Knauf Türkiye, İlk Archivision’da Yerini Aldı 1

Knauf Türkiye, İlk Archivision’da Yerini Aldı

352 İzlenme

Knauf Türkiye, Türkiye yapı sektörünün uluslararası alanlarda tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla sektörün yapı ve hizmet markaları ile karar vericilerini buluşturan Archivision Gala’ya katıldı. Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker’in de yer aldığı gala, geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Kenan Paleo ev sahipliğinde Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlendi.

Gecede, katılımcı firmaların ürünlerinin kullanıldığı projelerin barkovizyon sunumundan oluşan Archivision Proje Sergisi’nde, Galataport İstanbul projesinin en önemli çözüm ortağı olan Knauf’un bu projede kullandığı yüksek performanslı çözümler de paylaşıldı. Gala, organizatörler tarafından katılımcılara plaket sunulmasının ardından sona erdi.

Fotoğraftakiler (soldan sağa): Bayram Saygılı / Knauf Aquapanel Şartname Yöneticisi, Ece Demir / Knauf Proje Ve Şartname Müdürü, Ali Türker / Knauf Türkiye Genel Müdürü, Merve Eren / Knauf Proje Şartname Uzmanı, Aras Orhun Orhan / Knauf Satış Müdürü, Yasin Orhan / Knauf Aquapanel Türkiye Satış Müdürü.

REKLAM ALANI

Reklam Vermek?
X
X