Genel Bilgilendirme

SOSYAL FORUM NEDİR ?

Sosyal forum çok yönlü bir mesleki paylaşım platformudur. Yapı çatısı altındaki farklı disiplinleri biraraya getiren bir sosyal ağdır. Sosyal forum, mimar, inşaat mühendisi, elektrik mühendisi, makine mühendisi, peyzaj mimarı, endüstriyel tasarımcı, dekoratör, 3D uzmanı, grafiker veya tekniker, her alandan meslek profesyonellerinin birbirleriyle iletişim içinde olmalarını sağlar. Geniş ve güvenilir bir iş çevresi oluşturmalarını kolaylaştırır. Mimarobot bilgi paylaşımına tam destek vermektedir.

SOSYAL FORUM NASIL KULLANILIR?

Sosyal Forum kullanımı son derece basit, kolay ve hızlıdır. Üyelik ücretsizdir. Kullanım panelleri üst, sağ ve sol menülerden oluşur. Kullanıcı hesabı açıp üye olanlar forumun bütün özelliklerine, olmayanlar ise forumun kısmi özelliklerine ulaşabilirler. Üst menüden, turuncu renkli ‘Giriş Yap’ butonuna tıklayarak kullanıcı panelinize erişebilirsiniz. Üye girişi yapan kullanıcılarımız, üst, sağ ve sol menüleri hiç bir kısıtlama olmaksızın kullanabilmektedir. Her alana, gruba ve aktiviteye erişebilmek için, öncelikle bir hesap oluşturup, kullanıcı girişi yapmak gereklidir.

SOSYAL FORUMDA NELER VAR?

Kullanıcı hesabı açan üyelerimiz, aşağıdakilerle kısıtlı olmamakla beraber başlıca şu özelliklerden faydalanabilirler:

1. Kendi mesleki profilini oluşturmak. 2. İş çevresine diğer üyeleri eklemek. 3. Forum, kişi ve grupları takip etmek. 4. Fikir/ Proje/ Fotoğraf/ Video paylaşmak. 5. Soru sormak/ Soruları cevaplamak. 6. Direkt veya mesaj ile iletişim kurmak. 7. Yorum yapmak, beğenmek, etiketlemek. 8. Grup üyesi olup, davetiye gönderebilmek. 9. Site içinde arama yapabilmek. 10. Dosya paylaşımlarına erişmek. 11. Arki-Wiki’den faydalanmak. 12. Yarışma ve etkinlikleri takip edebilmek.

Aramıza hoş geldiniz !  İyi eğlenceler ve bol paylaşım dileriz  : )

SİTE ve FORUM KURALLARI

Forum kuralları kesindir. Kurallara uymayan üyelerimizin üyelikleri dondurulur. Kurallara uymamaya devam edenler ise üyelikten ihraç edilirler.

1.Üye olma, üyeliği sürdürme ve yöneticilik kuralları
1.1. Üye olurken hukuksal hal ve yükümlülüklerinizi belirten genel site içi kuralları, açıklamaları ve forum kurallarını okuyunuz. Sözleşmeyi kabul ettiğinizde, tüm site kullanım kurallarını, sözleşme içeriğini okuduğunuz ve yükümlükleri kabul ettiğiniz anlaşılacaktır.
1.2.Sosyal foruma üye olurken gerçek Ad ve Soyadınızı kullanın.
1.3.Üyelerin gerçek kişi olmadıkları, kendi ad ve soyadını kullanmadıkları tespit edilirse, üyelikleri durdurulur.
1.4.Forumda yazdıklarınız, yöneticinin onayından sonra yayınlanır.
1.5.Sosyal forum foruma ilk üye olduğunuzda “Kullanıcı” olursunuz, daha sonra foruma katkı derecenize göre yeni gruplara geçebilirsiniz. Üye grupları aşağıdaki gibidir.
§ Kullanıcı (Forumobot)
§ Uzman (İnforobot)
§ Denetliyici (Moderobot)
§ Düzenleyici (Editobot)
§ Yönetici (Masterobot)
1.6.Üyeler belli üyelik gruplarına geçtiklerinde, kendilerini Sosyal Forum’a tanıtmaları istenebilir. Gerçek kişi olduklarını kanıtlamaları gerekebilir.
1.7.Yönetici ekibinin kendine özgü kuralları vardır. Bu kurallar üyeler bu gruplara davet edildiklerinde kendilerine bildirilecektir.
1.8.Kurallara uymayan üyelerin, yöneticilerin ve diğer gruptaki üyelerin üyelik hakları önceden bildirimde bulunmaksızın azaltılabilir, durdurulabilir, silinebilir.
1.9.Mimarobot sitesinin üyelik kurallarına ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.

Site ve forum kurallarının devamını okumak için lütfen buraya tıklayın.

Herkes hür iradesiyle ve forum kurallarını kabul edererek üye olduğundan, tüm üyelerden site kurallarına uymaları da beklenmektedir. Sitede işlem yapmaya başladığınız andan itibaren site içerisinde yer alan tüm kural ve politikları kabul etmiş sayılırsınız.

Son güncelleme: 14/06/2023

X
X